SZEMÉLYRE SZABOTT ONLINE TANÁCSADÁS

 

 

 

Amikor elkezdek tanulni egy új tanítvánnyal, bátran állíthatom, szinte mindig felmerül az alábbi probléma:
 

"Hogyan is tanuljak hatékonyan?"
 

"Miért nem működnek nálam az általánosan elterjedt módszerek?"


"Mi az, ami az én esetemben a legcélravezetőbb lenne?"

 

Általában ezen kérdések az átbeszélésével indul minden közös munka.

 

Ha egyedül tanulsz, vagy esetleg tanfolyamon, ne adj' Isten más tanárnál, de 

 •  szeretnéd a véleményem kérni
 •  szeretnél egyénre szabott ötleteket, amikkel tovább tudsz lépni
 •  ha nem találod a kellő motivációt, ami elengedhetetlen egy idegennyelv tanulásakor
 •  szeretnéd tudni, hogyan küzdd le az utadba kerülő akadályokat

akkor gyere el hozzám egy online tanácsadásra! Beszélgessünk kizárólag a tanulásról, a módszertanról, a Te egyedi igényeidről és kérdéseidről!

 

Szeretnék segíteni Neked ilyen módon is a célod elérésében!

 

Miért is gondolom, hogy tudnék Neked segíteni, azt kérded?
 

Nos, a hátam mögött tudhatok

 • 23 év tanítási tapasztalatot 
 • 600 elégedett tanulót
 • 2000 feletti letanított magánórát
 • 1000 feletti letanított órát csoportokban különböző nemzetiségekkel, különböző nyelvi szinteken, különböző korosztály számára
 • egy majd' 17 ezer fős zárt Facebook csoportot annak mindennapos kérdéseivel, problémáival
 • német nyelvterületen élek évek óta, így első kézből tapasztalhatom meg a nyelv változásait
 • s nem csak hogy külföldön élek, de rendelkezem külföldi nyelvoktatási tapasztalatokkal is

Mindezek segítettek tisztán látni, milyen problémák merülnek fel, ki hol akad el, hol vét hibákat. Rengeteg gyakorlati tapasztalatra tettem szert, hogyan is lehet ezeket az embereket kimozdítani a gödörből, ha esetleg megrekedtek.

 

"Csak ajánlani tudom.  Nézzétek meg, próbáljátok ki, hogyan tanít. . Nekem nagyon bejött." (Fülöp Enikő)
 

"Sok tanárnál megfordultam, mire végre rátaláltam a tökéletes tanárra, Ágira. :) Tiszta szívből tudom ajánlani bárkinek. Felkészült és nagyon elkötelezett. Hihetetlen módon tud inspirálni. Nagyon jó hangulatúak és változatosak az órák, változatos és nagyon jópofa, hatásos feladatokkal. Sokszor úgy elrepül az óra, hogy észre sem veszem. Nagyon köszönöm! :)"  (Danis Erika)


"Nem adod fel! :) A lehetetlenből is próbálsz valamit kihámozni, mozgatni, és az embert inspirálni! Fontos kulcs van a kezedben; mégpedig a MEGOLDÁS! Velem is ezt tetted minden órán, türelmesen, újabb és újabb nekifutással csalogattad elő a tanultakat! Köszönöm!" (Horváth Andi)


"Nagyon köszönöm, hogy a néha száraz nyelvtant és a fárasztóbb napokon nehezebben fogó agyamat jó humoroddal változatossá és jó hangulatúvá varázsoltad a nyelvi órákon." (Krusslák Anita)


"Az nyelvtanulást általános iskolás koromban kezdtem, gimiben folytattam és fősuli után a te kezed alatt sikerült eljutnom egy olyan szintre, amikor már volt értelme megjelenni egy nyelvvizsgán. Tíz év helyett elég lett volna kettő. Nem tudom pontosan hányféle vizsgatípus létezik, de az én tudásomnak megfelelőt is találtunk. Azóta is használom ezt a tudást. Én meg merek szólalni külföldön is és nem ijedek meg itthon sem, ha megszólítanak." (Krusslák Attila)

 

De mit mondanak konkrétan a tanácsadásról azok, akik részt vettek rajta?
 

Mind a ket alkalommal nagyon kompetensnek talaltam a megerösitöen hato segitö kesszeged.

Az altalad, fölsorolt Tippek es ajanlott segedeszközök (Linkek, Könyv..) igen is nagyban befolyasoljak a tovabbi Nemetnyelvtani kesszegem fejlödeset.“ (Böjte Csaba)
 

"Tudjátok mi volt az egyik legnagyobb problémám, amikor kijöttem Németországba? A gyors reakció, a válaszadás. 

(A klasszikus: "Győztem megérteni az első, jobb esetben a második mondatot, amikor már a negyedik is elhangzott és választ kívánt" történetekről nem is szólva!)

Ági egy olyan javaslattal állt elő, amit azóta teszteltem és mivel jól működik, alkalmazom. Már több dicséretet is bezsebelhettem azóta német anyanyelvű kollégáimtól, hogy mennyivel jobb a beszédem, mint amikor érkeztem. Szóval: működik!" (Herceg Róbert)

 

"Nagyon szépen köszönöm a beszélgetést, nagyon hasznos volt részemre, megtalaltam újból a motivációmat.  

Találtam egy hobbimnak megfelelő csoportot német nyelv használata van. Hála, nincs magyar szó s alakul a beszédem is, bátrabban merek már beszélni. Igaz, vannak hibák, de van úgy, hogy kijavítanak ez igy helyes.

Ajánlani tudom a beszélgetést, aki nem biztos magaban, mert utána igenis magabiztosabb lettem a tanulás terén, van motivációm.

 Köszönöm, Àgi" (Horváth Magdolna) 

 

Kicsit kétségbeesve ugyanakkor inkább a megérzéseimre hallgatva kerestem meg Ágit, hogy tanácsot kérjek a német tanulási stratégiámhoz. Hálás vagyok nagyon, és sajnálom, hogy nem hamarabb találtam rá a NémetOnline-ra, mert sok időm és pénzem ment kárba az újrakezdő online kurzusokkal és a végtelen mennyiségű online tananyag böngészésével, kipróbálásával. 10 éve középfokon nyelvvizsgáztam németből, azóta alig, de inkább semennyire sem használtam az idegen nyelvet, majd az élet Németországba sodort a családommal. Magam is meglepődtem, milyen természetességgel hívtam elő magamból a megkopott tudásomat a második beszélgetés alkalmával. Ági kedves és közvetlen stílusa előcsalogatta a bátorságomat is, hogy megszólaljak végre németül, és átlendített egy holtponton. Most már sokkal hamarabb megszólalok, a tanulási fókuszt is könnyebben megtaláltam a segítségével és komoly megerősítést kaptam, hogyan haladjak, milyen célokat tűzzek ki magam elé. Köszönet mindenért!“ (Éva)

 

 

 

És mindez milyen feltételekkel érhető el?

 

Neeem! Nem kell megijedni, nem kerül ennyibe nálunk. 
 

Azért, hogy a legmegfelelőbb, leginkább személyre szabott tanácsot kapd, két lehetőség áll rendelkezésre: 

 

Egy 30 perces tanácsadás ára: 100 euró / 36.000,- Ft

 

Ha pedig az átbeszélt problémákra gyakorlati megoldást is vársz ettől, akkor a két alkamas találkozót javaslom. Az első alkalommal átbeszéljük, miként és hogyan érdemes nekikezdeni, avagy folytatni a tanulást, a második alkalommal pedig megmutatom, hogy is néz ki mindez a gyakorlatban. Azaz ha úgy érzed, nem megy a például megszólalás (a legtöbb ember ezzel küzd), megmutatom, milyen módszerrel érsz el első perctől kezdve eredményeket!

 

Két alkalmas beszélgetés (2×30 perc) ára: 180 euró / 64.800,- Ft

 

Amennyiben TELC nyelvvizsgával kapcsolatosan lenne kérdésed, akkor ITT olvass tovább!

 

Fizetés: banki átutalással.
A számlát minden esetben a befizetés után, a konzultáció előtt állítjuk ki, és e-mailben küldjük el.

 

Kérdésed volna még? ITT tedd fel!

Jelentkezéskor az Általános Szerződési Feltételek érvényesek!

 

 

Garancia

 
Amennyiben nem lennél elégedett a beszélgetés után, 100%-os visszafizetési garanciát vállalok.
 
 

ITT jelentkezz személyre szabott online tanácsadásra!

Elérhetőség

Lupán Német Online info@lupannemetonline.com