VIP csoport

Az alábbi tanfolyamok indulnak a közeljövőben:

A2-es tanfolyam: 2020. október 07. (szerda) 18:30 h
B1-es tanfolyam: 2020. október 19. (hétfő) 17:00 h
(jelentkezés 2020.szept.14-től)

A1-es (kezdő) tanfolyam: 2020. november 02. (hétfő) 18:30 h (jelentkezés 2020.szept.25-től)

Ezt hozza el Neked ez a tanfolyam: 

 • önbecsülés
 • önbizalom
 • önállóság
 • stresszmentes élet
 • anyagi biztonság
 
... és a világ kinyílik

Mielőtt belemennék a részletekbe, mondják el inkább a tanulók a véleményüket, akik már velem tanulnak:

Kedves Lupàn Àgi!

Először is köszönetem szeretnèm kifejezni.Nagyon elègedett vagyok a tananyagokkal.Minden èrthető ès ahogyan elmagyaràzza az egyszerűen csodàlatos.

Tiszteletem!!“

Rutai Matilka

 

"Köszönök mindent, tetszenek az óráid, látok esélyt rá végre, hogy megtanulható a német nyelv."

"Jöttél te és utolsó esélyként bekerültem a VIP kezdő csoportodba. Feloldódott az ellenállásom a némettel szemben, a pozitivitásod, a lelkesítésed, a könnyedséged, a játékosságod, a kedves, barátságos hangod, a dallamosabb kiejtésed ösztönöz arra, hogy most már napi szinten, nagy lelkesedéssel és szeretettel tanuljam a német nyelvet.
Szerettem volna visszajelzést adni, hogy mit ad számomra, hogy veled tanulhatok.
Köszönet és hála a munkádért, a lényedért, hogy vagy nekünk!
Nagyon sok erőt, derűt és kitartást kívánok neked a továbbiakban is!
Sok sok szeretettel:
Csilla" 

(Tóth Csilla)

"Nagyon tetszett ez az óra is és már várom a következöt is!!!?"

"Kedves Ági!
Nagyon meg vagyok elégedve a magyarázatokkal és a színes feladatokkal is. Lehet, ez hiányzott eddig nekem, hogy valaki elmagyarázza a leckét és én megértsem, és a feladatokkal 1-2 hibával megoldjam. Nagyon hálás vagyok neked a sok feladatért, amit e-mailben is küldesz, nagyon sokat lehet tanulni belőle."

Kedves Ági!Nagyon szépen köszönöm ezt a hatodik órát is!!Nagyon élveztem az egész órát és azon drukkoltam hogy ne legyen hamar vége,mert nagyon szeretem ahogy magyarázol ,odafigyelsz mindenre!!!!!Már nagyon várom a következö órát is!“

(Nyári Etelka)

 

"Kedves Ági!

Gondoltam írok neked! Fantasztikus a tanfolyam! Szeretném megosztani veled az eredményemet. Bár évek óta küzdök a német nyelvvel, most érzem először azt, hogy értem és szívesen tanulok.

Üdvözlettel:

Szűcs Tímea"

 


"Szia Ági,

Mindenek előtt nagyon örülök, hogy lehetőségem nyílt arra, hogy a csoporthoz csatlakozzam, és ezáltal Tőled/Veled tanulhassam a német nyelvet.

- nagyon jó hangulatú, logikusan, jól felépített óra volt. Személy szerint nagyon jól éreztem magam, végig érezhető volt az, hogy folyamatosan figyelsz ránk, illetve arra, hogy van-e újabb kérdésünk vagy észrevételünk a kommentekben. 6 oldalt jegyzeteltem már a videó nézése alatt, ráadásul gyöngybetűkkel :)

Ódákat zengtem a páromnak, családomnak, barátaimnak Rólad és az óráról :)

Annyira látszik és érződik az elköteleződésed, a szakértelmed, tényleg szívből örülök, hogy ilyen környezetben és Tőled tanulhatom a német nyelvet.

Őszintén bízom benne, hogy ez a csoport mindenki számára meghozza azt az eredményt, amiért Te létrehoztad, és amiért mi csatlakoztunk, és már most bízom benne, hogy lesz "folytató" csoport :D :D :D

További közös sikereket kívánok Nekünk, üdv: Sziladi Zsuzsi"
 

"Kedves Ági!

Nagyon szépen köszönöm a meglepetés ajándékot, igazán hasznos.

Örülök, hogy igent mondtam az utolsó percben (emlékszel?) a Vip csoportra, és Veletek vagyok...remélem lesz majd folytatás is!

Tanulni szerettem volna, és akarok is amíg itt élek.

Hétfőn az utolsó tíz percre érkeztem, mégsem

maradtam le semmiről hiszen akkor hallgatom meg az órát amikor nekem a legjobban megfelel, két héten belül. Szuper.

Összeszedett, fontos, mindennapi dolgokkal indultunk...nagyon nagyon tetszik.

Azt hiszem jó helyen vagyok!!

Köszönöm az oktatást

és a sok figyelmet.

K. Andrea"

 

Szia Ági! Tegnap megkaptam az emailt, most néztem épp! Nagyon nagyon köszönöm. Ha lesz időm kiirogatom őket. Nekem ez vált be, amíg írom addig is megmarad valami, így nem győzök füzetet, lapokat meg tollat venni. Annyira jó itt lenni veletek, bátorítást, önbizalmat kapok és nem néznek le, amiért ilyen apróságokon fennakadok, illetve rákérdezek. Felemelő érzés“

Megmondom neked őszintén, imádom hallgatni az óráidat és azt vettem észre sokkal több minden meg is marad így bennem. 

Sajnos az órákat utólag tudtam eddig csak megnézni, de igyekeztem hétről hétre elkészülni a házi feladatokkal is. Nagyon szuper, örülök neki,hogy végül belevágtam. Még egyszer köszönöm, hogy itt lehetek veletek.“ (Csótiné Kriszti)

 

Nagyon szeretem az óráidat! Amióta én is tanulok veled, sokkal bátrabban beszélek az életben, pedig sokszor tudom, nem jól mondtam, de aztán mindig ki is javítom, hangosan, hogy a másik fél is hallja, hogy tudom ?

Köszönök mindent!!

Várom a hétfő délutánt ☺️

Mosolygós, szép estét!“

(Montz Ági ☺️)

 

Kedves Ági! Nagyon köszönöm a figyelmet, amellyel engem is kísérsz. Nagyon boldog vagyok hogy a csoportban tanulhatok. Azt gondolom jó döntést hoztam a segítségeddel. Van bőven motiváció. Ahogy ismét meghallgatom a videókat szinte mindent megértek, néhány új szó kivételével. Igyekszem napi szinten foglalkozni az anyaggal, a feladatokkal.“ (Szalai Márta)

 

Szia Ági,

Nagyon élvezem a tanulást :-)

Köszönöm!“ (Szappan Henriett)

 

Élvezem a tanulást veled, szuper jók a nyelvtani magyarázataid is.“ (Baumgarten Éva)

 

Nagyon tetszenek az órák, és szerintem egyáltalán nem beszélsz gyorsan (sőt, a hétköznapokhoz képest furcsa is a tempó, meg a Hochdeutsch, hogy minden szót megértek.. :D), simán van időm mindent leírni amit mondasz anélkül, hogy megállítanám a videót. De tudom, hogy azoknak akik egyébként nem német nyelvi környezetben élnek valószínűleg nehezebb. Eddig minden videót kétszer megnéztem, a házikat pedig időm szerint osztom be, szerintem ne adj kevesebbet, mert akkor nagyon elkényelmesedek és nem lesz igazi tanulás.. :)

Köszönöm a lehetőséget, örülök nagyon, hogy jelentkeztem a tanfolyamra! Ha majd lesz folytatás, arra is szívesen mennék.“
"Sajnálom, hogy véget ért a tanfolyam, nekem nagyon tetszett. Teleírtam két nagy spirálfüzetet. Rengeteg mindent tanítottál nekünk.
Nagyon örülök, hogy jelentkeztem erre a tanfolyamra, nekem mindenképpen (a teszt eredményétől függetlenül) megérte!"

(Kerekes Szofi)

 

Az ajandek szuper, igazi lupanagis csomag, köszönöm szepen es az orakat is szuperek!! Szeretnem szokasomma tenni, amit mondtal, mint a felkeles, fogmosas, kis nemet..haha..nyugodtan fekszem le es halok meg..? (Witz)“ (Dávid Beatrix)

 

Kedves Ági!

Köszönöm az ajándékot, biztos, hogy nagy hasznát fogom venni.

Örülök a lehetőségnek, hogy együtt tanulhatunk. Tetszik, főként, hogy az ismétlés során sok minden helyére kerül és szerintem a tempó is tartható.

Köszönöm!“ (Bernáth Éva)

 

Nagyon jó érzés hétről hétre érezni magamon a fejlődést, amit a kollégáim is rendszeresen megdicsérnek. :)

Köszönök mindent!

Szeretettel: Koch Dorina

 

Nagyon hálás vagyok a feladatokért és a hétfői órákért, melyek sokat segítenek a nyelvtanulásomban. 
Minden jót kívánok!"
 (Szabó Marianna)

 

Kedves Ági!

Az én magántanulásom, kicsit akadozva indult, mivel az általam „kiszemelt” tanár, sajnos nem tudott fogadni. Azután, voltál olyan kedves és Mártinál lobbiztál sokat, hogy valahogy szorítson nekem helyet. Nos, köszönöm utólag is ezt Neked, mivel egyáltalán nem csalódtam Mártiban. Tökéletes Tanár. Azonnal látja és rögtön reagál a gondra. Értem ez alatt, hogy még a kérdésem felénél sem tartok, amikor Ő azonnal érti, hogy mi az, amit én nem értek! Ez azért nagyon fontos, mert amikor az ember, még a kérdést is nehezen tudja összerakni, hisz nem tudja, valójában, hogy kérdezze meg, amit amúgy sem ért (No, ezt valószínű nehéz lesz értelmezni), nagyon nehéz! Hibátlanul, mindig rátapintott a gyenge pontra! Csak ajánlani tudom Őt, szívvel és lélekkel oktat, tanít!

Anyagi megfontolásból (bár a jót meg kell fizetni!), jelentkeztem az általad indított VIP A2-es csoportba,( aminek sikere, hogy a tesztem sikerült,  a Mártival töltött 2 és fél hónap), ami kedvezőbb árfekvésű, hisz többen vagyunk. A kisugárzásoddal, a hozzáértéseddel, a kedves dallamos hangoddal elkápráztatod a tanulókat.  Hiába, no: a Német online weboldalt is érdemes volt összehozni, megalkotni, hisz rengeteg segítség van a nyelv megértésére, nem beszélve a sok feladatról, amit online meg lehet oldani, ezzel is gyakorolni és elsajátítani a nyelvet. Minden tiszteletem, hogy mind ezt megálmodtad és létrehoztad!  

Köszönöm, hogy rátok találhattam a Facebookon!

Mindenki merjen, nagyot álmodni! Sok sikert nektek és minden diáknak, akik veletek és a Ti segítségetekkel tanul!

Egy lelkes diák: Brigitta“ (Berényi Brigitta)

 

Kedves Ági!

Először is nagyon köszönöm a tanfolyamot, nagyon élveztem, szerettem :)

Sok lyukat sikerült a tudásomban befoltozni, most már csak gyakorolnom kell sokat, hogy rögződjön is, ne felejtsem el használni is, amit elméletben már tudok :)

Köszönöm szépen a lehetőséget, és nagyon köszönöm még egyszer a tanfolyamot, látszik hogy szívből oktatsz, ritka kincs vagy :)”

(Palotás Anikó)

 

"Szia Ági!
Egy kis élménybeszámoló!
Hála neked el tudtam intézni a jogosítványom honosíttatását egyedül!
Egyre több mindent merek bevállalni.
Beszélgetek is, bár szerintem döcögősen.
A telefonbeszélgetést még nem merem bevállalni.
Nagyon szégyenlem, hogy nem tudok még rendesen beszélni.
Nagyon sokat tanulok és bár én úgy érzem, hogy lassan haladok, mégis el tudok intézni dolgokat.
Sokat hallgatom a német rádiót és azt vettem észre, hogy egyre többet megértek.
Szeretem ezt a nyelvet.
Baromi nehéz az eleje, de később csak jobb lesz.
Szóval, nagyon hálás vagyok neked. Ezerszer is köszönöm.
Szeretnék majd vizsgázni A1-ből és folytatni tovább.
Remélem csinálsz A2-es tanfolyamot is.
Legyen nagyon szép napod.
Üdv. Marcsi"
(Magyar Mária)
 

Végtelenül örülök a folytatásnak! Nem egyszerű kisgyerek mellett tanulni, ezért örökké hálás leszek neked, hogy ilyen formában és veled tanulhatok tovább! Nem túlzok, ha azt mondom, hogy Te vagy a legjobb nyelvtanár, akivel eddig tanultam! 

Imádom a stílust, ahogyan tanítasz minket, soha nem élveztem még így a német nyelv tanulását. Alig várom a folytatást! Én személy szerint B2-ig meg sem akarok állni! Csak azt remélem, végig a te diákod lehetek! Köszönöm neked!” (Csávás Andrea)

 


 

 

 

Szia, kedves Nyelvtanuló,

 

kint élsz német nyelvterületen, de úgy alakult az életed, hogy az örökös újrakezdő vagy, igaz?
Esetleg újra és újra belevágtál a tanulásba, megvásároltál minden fellelhető könyvet, hanganyagot, végigjártál csoportos órákat, magántanárokat, de még mindig képtelen vagy megszólalni.


Képzeld el a következő szituációt!

Belépsz egy helyiségbe, legyen az egy orvosi rendelő, egy autószerelő műhelye vagy csak a gyerek osztályterme, ahol a tanár épp a szülői értekezletet nyitja meg.

Leülsz vagy megállsz a sarokban, és azon imádkozol, hogy csak nehogy megkérdezzenek bármiről, mert akkor biztosan kiver a víz, elsápadsz, de legjobb esetben is összegabalyodik a nyelved.

Igen ám, de az autószerelő nem fogja kitalálni magától, mi a baja a kocsinak, az orvosnak is szüksége van némi információra, hogy helyes diagnózist állítson fel. És a többi szülő között is Te vagy az egyetlen, aki soha meg sem szólal, legyen szó bármilyen segítségről, feladatról a közösségben.

A szomszéd/férj/feleség/barát/barátnő/gyerek(?) időnként elkísért eddig, ha hivatalos ügyet kellett intézni, megmentett az ilyen jellegű szituációkban, de most épp nem ért rá. És lássuk be, picit már unja is, hogy folyton megmentsen az ilyen helyzetekből.

Tehát ott állsz egyedül és meg kell valahogy küzdened a kialakult helyezettel. Muszáj! Mert kell a kocsi holnapra, ha nem tudod meg, mi a baja, akkor nem tudsz dolgozni sem. Ha nem gyógyulsz meg, a főnököd rosszallóan néz majd Rád, ha legközelebb bemész a munkahelyedre. És a gyerek tanára is várja a választ a kérdésekre, hogy mikor miből veszed ki a részed a közösségi programok megszervezésekor.

Tegyük fel, imádkozol, hogy nyíljon meg alattad a föld, nyeljen el jó mélyen, hogy megúszd a kínos konfrontációt, a beszédet.

De mi van akkor, ha a föld épp nem hallgatja meg imáidat, és nem hajlandó megnyílni épp ott és épp akkor?

 

Segíthetek?

 

Szeretnéd bebizonyítani a környzetednek, de elsősorban saját magadnak, hogy igenis képes vagy külföldön is ugyanolyan jól helytállni, ha nem még jobban, mint az otthon védelmet nyújtó keretei között?

Szeretnéd teljes mértékben kihasználni a külföldi élet nyújtotta lehetőségeket és biztonságot?

 

Szeretnél mindig elsőként értesülni minden új fejlesztésünkről, ötletünkről?
Szeretnéd tesztelni, amit mások csak később kapnak meg?

Szeretnél végre haladni a nyelvtanulással? Célt érni vele?

Szeretnél célirányos segítséget kapni a tanulásodhoz?

Szeretnéd, ha élő, interaktív videók irányítanának a tanulásban?

Szerenéd, ha a tananyaggal kapcsolatos kérdéseidre minden esetben választ kapnál?
Szeretnéd, ha az írásodat is kijavítva kapnád vissza rendszeresen, azaz egy magántanárnál teljes figyelmét tudhatnád a magadénak időről időre?

És mindamellett szeretnél a kiemelt ügyfeleink közé tartozni? A hűségednek köszönhetően kedvezményesen hozzájutni későbbi termékeinkhez?

 

Kitaláltam Neked valamit.

 

De kérlek, alaposan gondold át a jelentkezést! Azt szeretném, ha olyan csapat gyűlne össze, akik valóban komolyan gondolják a tanulást, a haladást, akik tesznek is azért, hogy fejlődjenek. Nem kell semmi komolyra gondolni, csupán annyit kérek, hogy a tananyagot lelkiismeretesen végezze el, aki bekerül. Nem like-okat gyűjtök, nem hatalmas, hanem egy komoly csapatot.

 

Sajnos még mindig nem vagyunk arra képesek, hogy megígérjük (és betartsuk), hogy tanulás és befektetett energia nélkül is meg lehet szerezni a nyelvtudást! Mert ha ezt várod, erre számítasz, akkor már most mondom, csalódni fogsz. Azonban ha tisztában vagy vele, hogy a segítségemmel haladva szépen, egyenletes tempóban előre elvezet a célodhoz, ha ehhez Te is hozzáteszed a magad részét (gyakorolsz, ismételsz), akkor egy gyümölcsöző együttműködésnek nézünk elébe!

 

Mi vár Rád, ha a csapat tagjává válsz?

Hetente összeállított, egymásra épülő anyagok. Ez eddig így, ilyen formában még nem jelent meg a Német Online életében. A hanganyag segítségével a kiejtést is gyakorolhatod. Videós magyarázatokat kapsz, illetve hetente egyszer interaktív beszélgetésben alakíthatod a tananyagot, hiszen a csopot diktálta érdeklődés/nehézségek határozzák meg, hol álljunk meg és időzzünk el picit hosszabban, hogy elősegítsük ezzel a gyakorlást, az anyag leülepedését.

 

Mit NEM kapsz?

Unalmas és hosszas nyelvtani magyarázatokat, melyek a szabályokat sulykolják csak, nem bátorítanak beszédre.

Régi, kopott kifejezéseket, melyeket az élő nyelv már alig ismer fel.

Olyan anyagot, amely azt ígéri, hogy 2 nap/2 hét/2 hónap alatt megtanít egy idegen nyelvre.

Olyan anyagot, mely nem késztet a gyakorlásra.

Sótlan órákat, unalmas szövegeket, elavult kifejezéseket.
FONTOS! Ezek nem beszédórák! 

 

Mit kapsz?

Mindent, amit eddig is megszoktál tőlünk: képeket, szövegeket, hanganyagokat, videókat, magyarázatokat, feladatokat, azaz mókás, szórakoztató nyelvtanulást.

Valamint online csoportos órákat (heti egyszer - a tananyag kiegészítéseként - interaktív videó formájában)

Egyéni órákat (amennyiben igény van rá) az áron felül, ám mindenképp kedvezményesen. (Kifejezetten beszélni beszéd közben tanulsz meg, ezt most sem merném másképp állítani, Isten ments! De ilyen alapokkal, amiket a csoport nyújt, már kifejezetten csak a beszédet kell tanárral gyakorolnod. Minden mást megtehetsz velem.)

Összetartó, bátorító, ösztönző közösséget.

Eredményeket!

Egy meglepetés ajándékcsomagot.

És egy személyes meglepetést – tőlem.

 

Elhúztam a mézes madzagot, igaz? :)

Nos, nem titok, elég zárkózott ember vagyok, szerintem ez kiderült már szintén rólam az elmúlt idők során.

De amikor tanítok, akkor a tanítványaim megismernek. Engem, az embert.

Ebbe is belepillanthatsz egy kicsit, ezt találtam ki. Hiszen így fair. Ha a tanítványommá válsz, válj igazán azzá.

A tananyag mellett mesélek Neked. Az életemről, a tapasztalataimról.

Hogy hogyan is élem meg én a mindennapokat külföldön. Mik azok a buktatók, amiken én már rég keresztülmentem. Miből tudsz tanulni, mi az, amit meghallgatva már meglesz a tapasztalatod Neked is – anélkül, hogy úgy megküzdenél ezekkel, mint én eleinte. Igen, a külföldi lét tele van buktatókkal, ezt tudjuk mind.
Tehát less bele a mindennapjaimba a heti órák után. Mesélek arról, épp mi zajlik körülöttem. Plusz az elmúlt 8+ év során annyi mindent éltem át, annyi minden tapasztaltam, hogy ha ezek után bezárkóznék a négy fal közé, akkor is lenne mesélnivalóm évekre elegendő.

De keine Panik, ahogy a barátaim és tanítványaim mondták már nem egyszer: „veled mindig történik valami“, van mit megosztanom Veled ezen a téren IS.

Elmondhatom, hogy húzódott el a költözésem a sorozatos huza-vona miatt az alvállalkozókkal, hogy küldözgettek körbe-körbe a diplomámmal, hogy hajtottak el százszor a hitel miatt a bankok, de végül mégis elintéztem, mert nem hagytam magam.

Hogy álltam értetlenül az első évben a papír-írószer boltban, mert fogalmam sem volt arról, mit takar a sok rövidítés a papíron, amit a tanárok kiosztottak a szülőknek (és az eladó se értett sokkal többet belőle nálam), hogy húzódott el 9 hónapig egy egyszerű levelezés a nyugdíjfolyósítóval (ami még mindig eredményesnek nevezhető, tekintve, hogy az egészségbiztosítóval egy évig leveleztem.)

És még sorolhatnám. De ezt hagyjuk meg későbbre!

 

Még esetleg kérdezheted, mi a fentiekre a garancia.
Miért épp velem érnéd el a célodat?

Nos, alapvetően nem vagyok egy önmagát fényező ember (aki követ egy ideje, pontosan tudja), de ne legyünk álszerények sem!

A hátam mögött tudhatok

 • több, mint 25 év tanítási tapasztalatot

 • több, mint 800 elégedett tanulót

 • több, mint 2800 letanított magánórát

 • több, mint 1900 feletti letanított órát csoportokban különböző nemzetiségekkel, különböző nyelvi szinteken, különböző korosztály számára

 • egy 30 ezer fős követői bázist a Facebook-on, egy 25,5 ezer fős közösséget (zárt Facebook csoportot) annak mindennapos kérdéseivel, problémáival (5 éve működik napi szinten)

 • német nyelvterületen élek 10 éve, így első kézből tapasztalhatom meg a nyelv változásait

 • s nem csak hogy külföldön élek, de rendelkezem nemzetközi nyelvoktatási tapasztalatokkal is.

Mindezek segítettek tisztán látni, milyen problémák merülnek fel, ki hol akad el, hol vét hibákat. Rengeteg gyakorlati tapasztalatra tettem szert, hogyan is lehet ezeket az embereket kimozdítani a gödörből, ha esetleg megrekedtek.

Tanítottam már magyarokat, külföldieket és igen, németeket is németre.

Német nyelvet magyar, német, angol nyelven.
Német nyelven magyar és angol nyelvet. 

Felnőtteket, gyerekeket, tiniket, magas beosztású és felnőttként írástudatlan embereket is.

 

Büszke vagyok arra is, hogy bár nem vagyok a vizsgáknak nagy rajongója (leginkább a gyakorlati oktatásban és nyelvhasználatban hiszek), mégis a németországi átlag felett jóval van a tanulóim sikerességi rátája a vizsgákon.


A mai napig vallom, hogy tanulok tőlük, Tőled, fejlesztjük egymást, amiért én végtelenül hálás vagyok. Igen, akármennyire is hihetetlen. Mert pont ez az, ami megtartja számomra a dolog izgalmát, amitől soha nem válik unalmassá sem a nyelv, sem a tanítás.

Egyszerűen már nem csak hobbi, hanem szenvedély számomra, hogy segítségemmel érje el a célját, meg tudjak tanítani minél több embert németül.

 

Amennyiben hiszel abban, hogy ez a fajta tanulás eredményekhez vezet.
Ha hiszel abban, hogy én ebben valóban segíteni tudok.

Ha szeretnél végre egy konkrét csoportot, konkrét tematikával, konkrét tapasztalatokkal, ahol nem csak a levegőbe beszélünk, hanem rendesen dolgozunk is.

 

Akkor jelentkezz most!

Én a helyedben nem haboznék. Mivel tényleg olyanokat szeretnék magam mellett tudni, akiket meggyőzött a személyem a hosszú évek során, akik ismernek, bíznak bennem, ezért arra kérlek, határozd el magad hamar, azaz a jelentkezési és fizetési határidő: 2020. szeptember 11.

Az eddig az időpontig beérkezett jelentkezőkkel elindítunk egy csoportot, akik együtt haladnak, húzzák, inspirálják egymást fél évig.

Igen, mint említettem, konkrét tanmenet van, konkrét célokkal, konkrét kezdési és befejezési határidővel.

Hat hónap alatt felhozom a tudásodat egy nyelvi szinttel!

Nem a levegőbe beszélek.

Garanciát is vállalok, ahogy mindig mindenre.

Figyelj csak!
Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám Neked, hogy még motiválni is foglak tudni mindvégig? Hisz erre esküszöm leginkább (amikor csak lehetőségem van erre, elmondom ezt, ismersz :) )
Tehát ott leszek, végig bíztatlak, motivállak, hogy ne apadjon a lelekesedésed.

És tudod, miért tudom, hogy ez tetszeni fog Neked?

Mert mit szólnál ahhoz, hogy ha a hatodik hónap végén egy felmérést iratnék Veled, amiből kiderül, mennyit tanultál.

Ha elérsz 80%-ot így, akkor visszafizetem a pénzed 20%-át.

Ez már buli, nem igaz?

És miért éri meg ez nekem?

Nekem az éri meg, ha Te boldog vagy. Ha elégedett tanulóm vagy.
Na, pont ezért teszek én meg mindent.

 

Már csak egy apróság hiányzik. Gondolom, már régóta várod, mikor írom meg, mennyibe is kerül ez Neked.

Nos, mindenképp meg kell érje Neked, azaz jóval olcsóbb lesz, mintha online tanulónk lennél.

Ha a végösszeget leosztod, akkor úgy néz ki, hogy havonta 45 euróért (15.750,- forintért) fogom a kezed (egy fél órás konzultáció velem jelenleg 100 euró – csak az összehasonlítás végett), ellátlak videókkal, feladatokkal, élménybeszámolókkal. Lehetőséged nyílik javítást kérni fogalmazásaidra, kedvezményesen jelentkezhetsz online óráinkra a Német Online csapatához, illetve minden egyéb termékünkre is kijár Neked a tanítványainknak szóló kedvezmény. Mert mi megháláljuk mindig a kitartást, a belénk vetett bizalmat.

Havi 45 euróért (15.750,- forint) (A tanfolyam díját azonban egy összegben kell befizetni!)
Tény, nem egy doboz cigi, pláne nem egy gombóc fagyi. Az összeg tükrözi, hogy valóban komolyan szeretnél végre tanulni. És ezért elvárásaid vannak.

De a sikered az enyém is, ezért ha a végén megírod a 80%-os tesztedet, ha megdolgozol a sikerért, akkor máris csak 36 (12.600,- HUF) euróba került mindez havi szinten (ha visszaosztod) – és mindösszesen csak fél évig.

 

Én október elején ott leszek a csoportban. És Te?

 

Futás jelentkezni! --->

 

 

Az Általános Szerződési Feltételeket ITT találod.

Elérhetőség

Lupán Német Online info@lupannemetonline.com